Таг : Линдан

Политика

Влада: 60 милиони денари за чистење на линданот во ОХИС

Влатко Зорба
Владата на Република Северна Македонија на денешната 160-та редовна седница донесе Одлука за одобрување на 60.000.000 денари од Буџетот за 2019 година за чистење на...