Таг : матрикс 4

Забава МАГАЗИН

„Матрикс 4“ и „Џон Вик 4“ со Кијану Ривс излегуваат во ист ден

Елена Даскалова
„Матрикс 4“ доби и официјален датум на реализација, 21 мај 2021, а на истиот ден излегува и „Џон Вик 4“, и двата со Кијану Ривс...