Таг : МД „Илинден”

МАКЕДОНИЈА

МД „Илинден“ со честитка за изборот на Хоџа од „Единствена горанска партија“

user3
Претседателот на македонското друштво „Илинден“ – Тирана, Никола Ѓурѓај, упати честитка до лидерот на „Единствена горанска партија“, Адем Хоџа, за неговиот избор за пратеник во...
МАКЕДОНИЈА

МД „Илинден“ бара граничниот премин Џепиште-Требиште да функционира 24 часа

user3
Македонско друштво „Илинден” – Тирана и огранокот за Голо Брдо бараат од владите во Скопје и во Тирана, граничниот премин Џепиште – Требиште во близина...