Таг : Мехмети

СТАВ

Мехмети: Порано или подоцна ќе има албанец премиер, ама не затоа што вие сакате

Влатко Зорба
Затоа што ги пониживте албанците. Затоа што ги украдовте албанците и сите останати граѓани. Затоа што му слугувавте и го држевте на власт Груевски цели...
СТАВ

Мехмети: Ништо не разбираме ама затоа буџетот знаеме да го пуниме за овие академици да зимаат убави платички

Влатко Зорба
Прво не го разбиравме академикот Блаже Ристовски, оној кој тврдеше дека ние Албанците сме планинци симнати од планина. Сега не сме ја разбрале ни Госпоѓата...
СТАВ

Мехмети: Чулев треба да одговара за злоупотреба на службената положба и непостапување

Наќе Чулев намерно не постапуваше цел овој период додека траеше вонредната состојба. Прво замижи за причестувањето со иста лажица, групирањето во Бигорски, потоа ниту ја...