Таг : Метал

МАКЕДОНИЈА

Tоксична материја се излеа од цистерна во фабриката „Охис“

Ивана Рамаданова
Во кругот на фабриката Охис се случи излевање на вода со која била чистена цистерна во која претходно бил складиран метил акрилат мономер, информираат од  Министерството...