Таг : Мијатовиќ

Политика

Мијатовиќ: Македонците не се признаени како национално малцинство во Бугарија

Влатко Зорба
Дуња Мијатовиќ е четвртиот комесар за човекови права на Советот на Европа, која се осврнува на правата на лицата кои се самоопределуваат како етнички Македонци...