Таг : Мнзоинство

Политика

Заев: Можно е да направиме ново мнозинство, имаме преку 80 пратеници

Влатко Зорба
Заев: Верувам дека законите ќе се донесат, Собранието навреме ќе се распушти и изборите ќе се одржат на 12 април Неготино, 14 февруари 2020 (МИА)...