Таг : монтажна гаража

МАКЕДОНИЈА

Новата монтажна гаража во Расадник почеток на решавањето на проблемот со паркирањето во населбата

Stefanija Kuzmanovska
Општина Кисела Вода во периодот што следува ќе изгради монтажна гаража во населбата Расадник. Гаражата која ќе биде на два ката со вкупна површина од...