Таг : мушмули

Здравје и Храна МАГАЗИН

Зошто треба почесто да јадете мушмули?

Елена Даскалова
Мушмулите во Европа дошле преку Грција и Рим, а се автохтони за југоисточните делови на Азија. Уште од подалечната историја се користеле поради лековитите својства....