Таг : Музејот на современата уметност

Култура

Во Музејот на современата уметност пристигнуваат светски етаблирани уметници

Влатко Зорба
На 21 декември, во 20 часот во Музејот на модерната уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Се што ни е заедничко“. Кураторки на поставката...