Таг : наивци

Забава МАГАЗИН

Кои се најнаивни хорскопски знаци?

user2
Да се нарече некоја личност „наивна“ деновиве генерално се смета за навреда. Но, дали е спротивното од овој квалитет – цинизам, пресметливост и лицемерие, причина...