Таг : најсмртоносни болести

АНАЛИЗИ

Трите најсмртоносни болести и короната

Stefanija Kuzmanovska
Откако завладеа пандемијата на коронавирусот, сè помалку луѓе се обраќаатт на службите за итна помош – дури и оние со симптоми на срцев или мозочен...