Таг : негативна

Забава МАГАЗИН

Хајди Клум е негативна на коронавирусот

Менекенката Хајди Клум објави дека се сомнева дека е заразена со коронавирусот. „Чувствував дека имам вирус, ми беше ладно и ми течеше носот. Не се...