Таг : нездрава храна

Здравје и Храна МАГАЗИН

Децата единци имаат се склони кон дебелеење

Дебелината е се поголем здравствен проблем во светот, а особено ризична група се децата. Се разбира, за нивната правилна исхрана најодговорни се родителите, а се...