Таг : никица бачовски

МАКЕДОНИЈА

Искористеноста на европската помош во земјоделството и руралниот развој е приоритет за Владата на СДСМ

Влатко Зорба
„Од страна на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој објавен е јавен повик за мерката 7 – Диверзификација на фарми и развој...