Таг : обивнителство

МАКЕДОНИЈА

ОЈО ги отфрли кривичните пријави од Петровска и Чулев

Обвинителството по два предмети констатира дека функционирањето на техничката Влада претставува политичко прашање, а спорните прашања меѓу членовите на техничката Влада претставуваат предмет на други...