Таг : Однесување

МАГАЗИН Патувања

Што е неопходно да знаете пред да полетате со авион?

user2
Патувањето со авион на некои им е сосема нормална и рутинска работа, а други, дури и ако претходно летале многупати, повторно и повторно се чувствуваат...