Таг : Отпаден центар

МАКЕДОНИЈА

Дали се спрема отпаден центар во Кавадарци на 150 метри од населено место?

Влатко Зорба
Последниве денови на социјалните медиуми е активна компанијата „Зока Енерџи солушнс“ со најави за големи проекти за менаџирање со комунален отпад. Оваа компанија има слично...