Таг : парк

МАКЕДОНИЈА

Град Скопје од следниот викенд воведува ред во работата на мобилните продавачи

Берта Китинска
Град Скопје од следниот викенд воведува ред за локациите и површината на која ќе може да работат мобилните продавачи, по реакциите на посетители дека се...
МАКЕДОНИЈА

Град Скопје распиша конкурс за избор на идејно решение за новиот парк во Општина Карпош

Stefanija Kuzmanovska
Град Скопје го распиша конкурсот за избор на идејно архитектонско и хортикултурно решение за новиот парк во Општина Карпош кој ќе се простира до булевар...