Таг : патичка

МАКЕДОНИЈА

Сомнителната патничка од Милано нема корона вирус

Берта Китинска
Резулататите од тесетирањето на коронавирус кај патничката од Милано се негативни, соопшти Министерството за здравство. Министерството за здравство на својата веб страница објави дека се...