Таг : Пензиски фонд

Политика

Заев: Не треба да се чепка во вториот пензиски фонд, тоа се пари на граѓаните

Влатко Зорба
За да биде финансискиот систем на земјата стабилен во вакви кризни состојби како оваа со коронавирусот, најпрво треба да повлечеме пари од надвор, да ги...