Таг : „План за чист воздух“

МАКЕДОНИЈА

Преку Планот за чист воздух се поддржуваат општините за воведување на поеколошки системи на греење на јавните објекти

Влатко Зорба
Заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули денеска, заедно со градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин ја посетија градинката „Буба Мара –...