Таг : Победници

МАГАЗИН СВЕТ

Доделени Нобеловите награди за литература и за 2018 и 2019

user2
Оваа година Шведската академија додели две Нобелови награди за литература и тоа за 2018, која ѝ припадна на Олга Токачук и за 2019, која ја...