Таг : полициска станица

МАКЕДОНИЈА

Повикани во полициска станица администраторот и креаторот на „Јавна соба“

Stefanija Kuzmanovska
Две лица, од кои едниот администратор, а другиот креатор на групата „Јавна соба“ на социјалната мрежа Телеграм, вчера биле повикани во полициска станица. Ова денеска...