Таг : Попоски

Политика

Попоски: Побезболно за членството е да објавиме дека остануваме во опозиција, отколку да ги разочараме дополнително по кој знае кој пат

Влатко Зорба
„Неколку изборни циклуси не победуваме. За партија во која најголем дел се навикнати да победуваат, не е едноставно. Најмногу нѐ критикуваат дека слабо учиме од...
Политика

Попоски: Да се воведе еднократен паушален надоместок за користење на автопатите без ограничување (ВИДЕО)

Влатко Зорба
„За да бидеме дел од Европа или како што властите милуваат да кажат Европа да ја донесеме овде, мора да почнеме да функционираме европски. Од...
Политика

Попоски: Ниту зимава нема да дишеме, туку ќе се гушиме (ВИДЕО)

Влатко Зорба
„Повторно сме на врвот на светските листи по загадувањето на воздухот. Ниту зимава нема да дишеме, туку ќе се гушиме. 9 луѓе умираат секој ден...