Таг : поранешни партнери

Забава МАГАЗИН

Хороскопски знаци кои остануваат заљубени во поранешните партнери

Едно истражување од 2017 година открило дека на секој човек во просек му требаат три месеци да ја преболи поранешната љубов. Но, некои луѓе без...
Забава МАГАЗИН

Пет причини поради кое пријателството со поранешниот е најлоша идеја

Без оглед на се што сте слушнале, идејата да останете во добри односи со поранешниот партнер никако не е добра идеја, покажало едно психолошко истражување....