Таг : порано

СВЕТ

Путин: Ќе излеземе од корона кризата многу порано отколку што другите очекуваат

Stefanija Kuzmanovska
Рускиот претседател Владимир Путин изјави денеска дека се надева дека состојбата со вирусот „КОВИД-19“ ќе се подобри порано од два или три месеци. „Некои земји...