Таг : посетија

МАКЕДОНИЈА

Граѓани го посетија кабинетот на претседателот Пендаровски

Stefanija Kuzmanovska
Во рамки на активноста Отворен Кабинет денеска кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија, Вила Водно, го посетија граѓани кои имаа можност да се сретнат, лично да...