Таг : Потерница

МАКЕДОНИЈА

Чулев: Панчевски се бара со потерница

Министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев информираше дека поранешниот  претседател на основниот Кривичен суд во Скопје, Владимир Панчевски се бара со потерница. – Полициските службеници...
Хроника

Уапсени се Фадил Точи и Бесим Красничи, министерство за правда бара екстрадиција

Од страна на косовското министерството за внатрешни работи во текот на минатата недела од слобода се лишени лицата Красничи Бесим и Точи Фадил кои се...
МАКЕДОНИЈА

Штипскиот суд даде согласност за национална потерница по Игор Спасов

Александар Тодески
Специјалецот Игор Спасов, кој е осуден на 14 години затвор за убиството на Мартин Нешковски, од денеска се бара со потерница на територијата на Република...