Таг : пратеник

Политика

Ибраимоски: Платата која ми следува од Собранието, ќе ја донира на неколку семејства

Пратеникот од последниот парламентарен состав, Самка Ибраимоски, информираше во „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“ денеска, дека платата која што му следува од Собранието, за време...