Таг : Превоз

МАКЕДОНИЈА

Бесплатен јавен превоз по повод манифестацијата „Бела ноќ“

Влатко Зорба
По повод манифестацијата „Бела ноќ“, граѓаните ќе можат да го користат јавниот превоз бесплатно, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие- ЈСП. Бесплатниот превоз, како што појснуваат...