Таг : припадници

МАКЕДОНИЈА

Армијата во асистенција на полицијата за обезбедување на препорачаното растојание

Берта Китинска
Припадниците на 1. пешадиски баталјон на Армијата од денеска се вклучуваат во асистенција на полицијата за обезбедување на препорачаното растојание пред институциите во Куманово каде...
МАКЕДОНИЈА

Државниот секретар Николиќ ја прими донацијата од заштитна опрема и дезинфекциски пумпи од Обединетото Кралство

Берта Китинска
Заштитни ракавици и повеќе видови пумпи со висок притисок и рачни пумпи за дезинфекција се дел од донацијата од Обединетото Кралство за припадниците на Армијата...