Таг : Русковска

МАКЕДОНИЈА

Ременски кон Русковска: Додека бев на службена должност пријавив криминал од 2,4 милиони поради тоа бев суспендирана

По вчерашната изјава на  обвинителката Русковска дека секој кој што има сознанија,  за сторено кривично дело од страна на кого било, мора да го пријави...
МАКЕДОНИЈА

Русковска: Апсолутно не верувам во тоа што го изјави денеска Бојан Јовановски

Бојан Јовановски изнесе многу работи за кои нема никаков доказ и никакви аргументи така што апсолутно не верувам во тоа што го изјави денеска, рече...