Таг : САДУ

Политика

Синдикатот на правосудството при САДУ реагира на одлуката за нерамномерно зголемување на додатоците на плата

Влатко Зорба
Синдикалната организација на правосудството при Синдикатот на администрација и државна управа (САДУ), кој е дел од Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС), денеска изрази назадоволство од...