Таг : шајки

ЕУ СВЕТ

Пронајдени шајки во експлозивот поставен во Атина

Елена Даскалова
Вчера во Атина беше пронајдена рачно изработена експлозивна направа во универзитетскиот кампус во Атина, а во неа имало и шајки. Полицијата смета дека целта на...