Таг : shallow

Забава МАГАЗИН

Оваа девојка ја испеа „Shallow“ и за неколку дена стана хит

Елена Даскалова
Британецот Кевин Фрешвотер снимал видео како запира луѓе по улица, почнува да пее, а луѓето треба да ја довршат песната. Некои го одбиле, некои запеале...