Таг : „Скопје на точак“

МАКЕДОНИЈА

Околу 2.000 луѓе пријавени на второто издание на „Скопје на точак“

Влатко Зорба
Скопје покажа дека е вело град, сметаат од Сојузот на спортови по денешниот велосипедскиот настан „Скопје на точак“. Околу 2.000 луѓе беа пријавени на годинашното...