Таг : соништа

Забава МАГАЗИН

Дали верувате во моќта и симболиката на ловецот на соништа?

user2
За некои ловецот на соништа (dreamcatcher) е само интересен украс, но многумина веруваат дека има и магична моќ. Според верувањата на Индијанците, секој кој ја...