Таг : сосотанок

Политика

Заев: Време е за европска солидарност, ќе ги задржиме сите работни места

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денес одржа состанок со своите колеги од ПЕС (Партија на европските социјалисти). На состанокот кој заради вонредната состојба со коронавирусот...