Таг : социјалните мрежи

СВЕТ

Захарова: На социјалните мрежи им претстои престројка

Stefanija Kuzmanovska
Социјалните мрежи во светот треба да се перестројат, тие ќе се менуваат и ќе го почувствуваат влијанието или притисокот врз себе, смета портпаролот на Министерството...