Таг : Совет за безбедност

МАКЕДОНИЈА

Филипче: Рестрикција на движењето е важно зошто е единствен начин да се спречи ширењето

Дали ќе се вика вонредна или кризна ситуација, или нема да се вика никако но ќе се преземаат мерки е целосно небитно, битно е да...
Вести СВЕТ

Членовите на Советот за безбедност на ОН остро го критикуваа ставот на САД за еврејските населби

Членовите на Советот за безбедност на ОН остро го критикуваа ставот на САД дека еврејските населби повеќе не ги сметаат за кршење на меѓународното право....
Политика

Презентација на полугодишиот извештај на СБ за Западен Балкан

Влатко Зорба
Полугодишниот економски извештај на Светска банка за земјите од Западен Балкан ќе биде презентиран денеска во Скопје. Ова е презентација на 16. издание од серијата...