Таг : Спировска

СТАВ

Спировска: Крикнаа „да си го симнете” сите кои не си го симнаа претходниот

Влатко Зорба
Крикнаа „да си го симнете” сите кои не си го симнаа претходниот. Гледам шарените се повторно виновни зашто генерализација најдобро ви оди, зашто непризнавањето дека...
СТАВ

Спировска: За да ги разбереме и почитуваме предлог мерките ни требаат одговори на неколку прашања

Влатко Зорба
За да ги разбереме и почитуваме предлог мерките ни требаат одговори на неколку прашања: 1. Колкумина од заболените се разболеле во кафана? 2. Колкумина во...
СТАВ

Спировска: Да се биде директор значи да си одговорен не само за вработените, туку и за нивните фамилии

Влатко Зорба
Да се биде директор(управител) значи да си одговорен не само за вработените, туку и за нивните фамилии. Зашто секое твое заебување значи заебување на најмалку...
СТАВ

Спировска: Правдата не ни сака да дојде, а последната надеж ги пакува куферите

Влатко Зорба
Тоа што утре Мицковски ќе протестира пред Правда укажува на тоа дека не сме независни. За независна држава треба независни институции, а да имавме такви...