Таг : Спортско-адреналински парк

МАКЕДОНИЈА

Започна изведбата на спортско-адреналинскиот парк во Карпош (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Денеска започнаа активностите за изведба на спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, со почетна точка кај алпинистичката карпа, во Општина Карпош. Станува...