Таг : Став

СТАВ

Ѓуров: Подобро компромис и движење напред отколку дома да мислиш дека си во право, а во суштина да тонеш во жив песок

Влатко Зорба
Изгледа на овие избори сепак ќе гласам по принцип „како да не се врати полошото и позабеганото“ Цела кампања не споделував никакви ставови ниту се...
СТАВ

Протугер: Бомбите уште поилустративно ни го претставија примитивизмот кој е на политичката сцена

Влатко Зорба
Овие се први парламентарни избори на кои нема да гласам бидејќи дијаспората не гласа, а ризик ми е патување во корона услови. Ја следев кампањата...
СТАВ

Д-р Даниловски: Сепак, се пренесува (и) преку воздухот! Што да правите сега?

Влатко Зорба
Како да се заштитите од вирус што можеби лебди во затворен простор? За почеток, со подобра вентилација. И продолжете да ги носите маските. Коронавирусот може...
СТАВ

Трпкова: Кога не можеш да напредуваш во областа за која си учел, фати се за политика и руши секаква можност на напредок на сите останати полиња

Влатко Зорба
Ни изминаа годините бивајќи активни најмногу со политика, по инерција. Секој е од секого подобар во политиката. Општа трка во политизирање на секој сегмент од...