Таг : Стевананџија

Политика

За Стевананџија субвенциите за инвертер клими се предизборен поткуп

Влатко Зорба
Димитар Стевананџија од ВМРО-ДПМНЕ на собраниската седница на која се расправаше за Предлог-одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу...
Политика

Стеванаџија: Каде се видело анекс од 200 милиони евра за клучки за автопат?

Влатко Зорба
Димитар Стевананџија од ВМРО-ДПМНЕ на расправата денес по Предлог-законот за гаранција од државата за Договор за заем од 179 милиони долари за дополнително финансирање на...
Политика

Трибуна: Димитар Стевананџија, иако има стан во Скопје, наплатил 23 000 евра за патни прошоци

Влатко Зорба
Пратеникот на ВМРО ДПМНЕ од Прилеп, Димитар Стевананџија во 2014 и 2015 година по основ на патни трошоци од Собранието наплатил 1.382.080 денари односно приближно...