Таг : Стојановска

Политика

Стојановска од ВМРО-ДПМНЕ на говорница со чанта Луј Витон

Влатко Зорба
Пратеничката Дафина Стојановска од ВМРО-ДПМНЕ на говорницата во Собранието излезе со чанта Луј Витон. Стојановска на говорницата посочи дека тоа е лажна чанта со лажни...