Таг : студентски дом

ВИДЕО/ФОТО МАКЕДОНИЈА

ГАЛЕРИЈА: Реновирани блоковите В и Г во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Влатко Зорба
Блоковите В и Г во студентскиот дом „Гоце Делчев“ се реновирани и денеска беа официјално пуштени во употреба, со што најголемиот студентски дом во државата...
МАКЕДОНИЈА

Недостаток на простории за учење, спортски и културни активности во студентските домови

Stefanija Kuzmanovska
Просечната оцена за генералниот живот во студентските домови, на скала од еден до 5 е 2,93. Лошите услови за живот во студентските домови, недостатокот на...