Таг : свети

МАКЕДОНИЈА

Филипче во Здравствениот дом во Свети Николе: Има добра организациска поставеност и одлична реакција на овој бран на Ковид-19

Министерот за здравство Венко Филипче денеска го посети Здравствениот дом во Свети Николе, каде се сретна со директорката Славица Панева и со докторите и медицинските...