Таг : Текстилна индустрија

СТАВ

Ампева: Или ќе работиме заедно за да се подобри угледот на текстилната индустрија, или ќе нема кој да работи во овој сектор

Влатко Зорба
Од денешната средба со Организација на работодавачи и Текстилен кластер во Влада Ама шала на страна, или ќе работиме заедно за да се подобри угледот...