Таг : телефонски линии

МАКЕДОНИЈА

Мејлови и телефонски линии за пријавување на непочитување на владините мерки и препораки во борбата против КОВИД -19

Влатко Зорба
Владата на РСМ и Инспекцискиот Совет апелираат до граѓаните да ги пријавуваат затекнатите неправилности и непочитување на владините мерки и препораки за спречување на ширењето...